Paycell Nasıl İptal Edilir?

Paycell Nasıl İptal Edilir?
Turkcell ödeme ve elektronik para hizmetleri olan Paycell, kredi ve banka kartı ile benzer işlevlere sahip bir ödeme yöntemidir. Peki, Paycell hesap silme ve kapatma işlemleri nasıl yapılır? İşte merak edilenler…

Turkcell’in avantajlı ödeme sistemi olan Paycell, banka ve kredi kartları ile yapılabilen birçok işlemin yapılmasını sağlıyor. Turkcell müşterileri için çeşitli ayrıcalıklar ve kampanyalar da sağlayan Paycell’i kullanmaktan vazgeçen kullanıcılar ise basit birkaç işlem adımı ile hesaplarını kapatabiliyor.

Dijital ödeme yöntemlerinin son yıllarda popülerlik kazanmasının ardından hayata geçirilen Paycell, vatandaşların kolayca birçok ödeme işlemini elektronik olarak gerçekleştirmelerine imkan sağlıyor. Paycell hesap açma işlemlerinde olduğu gibi kapatma işlemleri de yine dijital kanallar üzerinden veya müşteri hizmetleri aracılığıyla yapılabilmektedir.

Paycell Nedir?

paycell-android.jpg

Turkcell çatısı altında kurulan ödeme ve elektronik para hizmetleri servisi olan Paycell, kullanıcıların bir telefon numarasıyla anında farklı ödeme yöntemlerini kullanmasını sağlamaktadır. Türkiye’de kapsayıcı ödeme platformlarından biri olarak hayata geçirilen Paycell, herhangi bir bankanın kredi kartını kaydederek ya da Paycell Kart alarak anlaşmalı yerlerde kart bilgileri ile tek tıkla güvenli alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Turkcell müşterileri için ayrıca herhangi bir kart eklemeye gerek kalmadan yine anlaşmalı yerlerden Turkcell fatura ya da TL bakiyesi ile ödeme yapma seçenekleri sunmaktadır. Kolay birkaç işlem adımı ile Paycell hesabı oluşturulabildiği gibi iptal işlemlerinde yine benzer işlem kanallarından hızlı işlem gerçekleştirilebilmektedir.

Turkcell Paycell Nasıl Kapatılır?

Turkcell kullanıcılarının Hattınızı Faturana Yansıt ile ödemeye kapatmak için bireysel hat müşterilerinin ‘’0850 622 60 60’’ numaralı Paycell müşteri hizmetleri üzerinden işlem yapılması mümkündür. Ayrıca 532’yi arayarak da kapatma işlemleri yapılabilmektedir. Paycell uygulaması üzerinden ya da diğer belirtilen işlem kanallarından vatandaşların kolayca Paycell hesaplarını kapatmaları sağlanmaktadır.

Paycell sistemini kullanmak istemeyen kişiler Paycell hesaplarını kolay bir şekilde silebilmektedir. Standart bir banka ve kredi kartı ile benzer şekilde birçok ödeme işleminin yapılmasını sağlayan Paycell, geçerli olduğu birçok noktada ayrıca kullanıcılarına çeşitli avantajlar da sağlamaktadır. Bu avantajlar sayesinde kısa sürede Paycell ödeme sistemi Türkiye genelinde yaygın bir kullanım alanına sahip olmuştur. Kurumsal hat sahiplerinin şirket yetkilisine başvurarak şirket yetkilisi tarafından hat faturaya yansıta kapatılabilmektedir.

Paycell Aylık Ücret Kesiyor Mu?

Türkiye’de kullanılan yaygın bir ödeme sistemi haline gelen Paycell, temel olarak ücretsiz bir ödeme uygulamasıdır. Paycell Kart kullananlar ise bir önceki ay işlem harcama ya da finansal işlem yapmadıkları takdirde çeşitli işlem ücretleri ile karşılaşabiliyor. Anca Paycell Kart için herhangi bir yıllık aidat ücreti bulunmuyor.

Paycell’in diğer bazı özelliklerinden yararlanmak için de çeşitli ücret ödemeleri yapılması gerekebiliyor. ‘’Faturana Yansıt’’ gibi ayrıcalıklar için çeşitli oranlar belirlenmiştir. Pek çok işlemin ücretsiz olarak yapılabildiği Paycell üzerinde bazı işlemler için ücret kesintileri yapılabilmektedir.

Paycell Ne Kadar Para Keser?

Paycell uygulaması üzerinden yapılacak para transferi işlemleri belirlenen kampanya süreleri içinde ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmektedir. Hazır limit kullanan müşteriler ise kullanım tarihinden itibaren 30 gün boyunca para transferi işlemleri için işlem başına 5 TL işlem ücreti ödeyebilmektedir.

Paycell üzerinden yapılacak ödeme işlemlerine göre işlem ücretleri ve kesinti yapılacak ücretler farklılık göstermektedir. Genel itibariyle birçok ödeme işleminin hızlı, güvenli ve kolay şekilde yapılmasını sağlayan Paycell ücretsiz olarak işlem sağlar. Paycell tarafından sunulan bazı ayrıcalıklı hizmetlerde ise para kesintileri olabilir. Banka ve kredi kartınızı ekleyerek ya da doğrudan Paycell kullanarak tüm ödeme işlemleri kolayca gerçekleşmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum