Munzur Üniversitesi KPSS puanı ile 26 personel alacak! Detaylar belli oldu

Munzur Üniversitesi KPSS puanı ile 26 personel alacak! Detaylar belli oldu
Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan Munzur Üniversitesi, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte detaylar…

2008 yılından bu yana kamu üniversitesi olarak hizmet veren Munzur Üniversitesi, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurumun, Resmi Gazete üzerinden ilana çıktığı öğrenildi. Kamu üniversitesi personel istihdamı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrası kapsamında sözleşmeli personel istihdamının yapılacağını belirten Munzur Üniversitesi, görevlendirmelerin farklı pozisyonlar için yapılacak olduğunu bildirdi. Üniversite yönetimi alımların yapılacağı boş pozisyonları ve diğer başvuru detaylarını peş peşe sıraladı.

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI KASIM 2023

13-000002.jpg

13-000003.jpg

13-000004.jpg

Eksik kadrolarını belirleyen Munzur Üniversitesi, toplamda 26 yeni personeli bünyesine dahil edecek olduğunu bildirdi. İstihdam kapsamında sözleşmeli personeller için KPSS puanının gözetilecek olduğunu belirten kamu üniversitesi, alımların yapılacak olduğu boş pozisyonları ise şu şekilde sıraladı:

- Büro personeli- Kadın/ erkek- Lisans: 11 kişi

- Büro personeli- Kadın/ erkek- Önlisans: 4 kişi

- Spor uzmanı (Cankurtaran)- Kadın- Lisans: 1 kişi

- Spor uzmanı (Cankurtaran)- Erkek- Lisans: 1 kişi

- Tekniker- Kadın/ Erkek- Önlisans: 2 kişi

- Destek personeli (Bakım- onarım)- Kadın/ Erkek- Lise: 1 kişi

- Destek personeli (Aşçı)- Kadın/ Erkek- Lise: 1 kişi

- Destek personeli (Temizlik)- Kadın- Lise: 3 kişi

- Destek personeli (Temizlik)- Erkek- Lise: 3 kişi

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

4B kapsamında istihdam edeceği toplamda 26 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten Munzur Üniversitesi, ilan başvuru detaylarını da paylaştı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilmiş olan şartları sağlayan, ilgili pozisyon için belirtilmiş olan KPSS puan türünden yeterli puan almış olan herkesin ilana başvuru yapabileceğini belirten kamu üniversitesi, son başvuruyu 21 Kasım 2023 tarihine kadar kabul edeceğini belirtti. Üniversite yönetimi, başvuruların Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapılması gerektiğini de bildirdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.