Muharrem İnce: "Çekilmeseydim bugünkü manzaranın tek sorumlusu ilan edilecektim"

Muharrem İnce: "Çekilmeseydim bugünkü manzaranın tek sorumlusu ilan edilecektim"
.

İnce: Çekilmeseydim bugünkü manzaranın tek sorumlusu ilan edilecektim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlere ilişkin açıklama yaptı ve cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

İki tur üzerinden gerçekleştirilen seçimlerde oyların bölünmesinin mümkün olmadığını belirten İnce, anket sonuçlarının sipariş üzerine açıklanmış olduğunu iddia etti. Muharrem İnce, şunları söyledi:

"Söylediğim şeyleri dinlemek yerine, muhalefet beni oyundan düşürmek için var gücüyle çalıştı. Seçim kazanılıyor ama benim engel olduğum algısı yaratıldı. Yurt dışında olan PKK'lılar, FETÖ'cüler ve yıllarımı verdiğim CHP'deki bazı yöneticiler işbirliği yaparak siyasi tarihe geçecek bir iftira ve karalama kampanyası başlattılar. Bu akıl almaz saldırılar herkesin gözleri önünde cereyan etti ama bu saldırıların sözlerle durdurulabileceğini düşünenler sessiz kaldı. Yerlerinden sadece tweet atarak, şikayet ederek ve WhatsApp gruplarında tartışarak ülkeyi değiştireceklerini sanan kolaycı muhalifler, sanatçılar ve yazarlar adaylıktan çekilmemi talep etti. Ben de çekildim. Bazılarına göre adaylıktan çekilmem siyasi intihar gibi bir şeydi ama bunu göze aldım. Çünkü çekilmeseydim bugünkü manzaranın tek sorumlusu ilan edilecektim. Şimdi herkes 'Muharrem İnce haklıymış' diyor. Evet ama 'Ba'de harabil Basra''(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.