Maltepe Belediye Başkanı Pülümürlü Ali Kılıç'a Silahlı Saldırı

Maltepe Belediye Başkanı Pülümürlü Ali Kılıç'a Silahlı Saldırı
İstanbul Maltepe Belediye binasında, Belediye Başkanı Ali Kılıç ile odasında görüşen bir müteahhit, silahını çıkarıp defalarca ateş etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasında gerçekleşen olayda müteahhit Fevzi Polat'ın silahla ateş ettiği ve ardından polis tarafından gözaltına alındığı bildirilmektedir. Olayın saat 15.00 sıralarında meydana geldiği belirtilmektedir.

Fevzi Polat, Maltepe Belediye binasına gelerek Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasına girmiş ve bir süre konuştuktan sonra yanında bulunan silahla ateş etmiştir. Polis ekipleri olaya müdahale etmiş ve Polat'ı gözaltına almışlardır. Polat'ın 7-8 el ateş ettiği ifade edilmektedir.

Maltepe Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırının gerçekleştiği belirtilerek, saldırganın psikolojik sorunları olduğunu ve bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade ettiği belirtilmiştir. Ayrıca, herhangi bir yaralanma veya olumsuzluk yaşanmadığı ve olayın kontrol altında olduğu bilgisi paylaşılmıştır. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği vurgulanmıştır.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum