Malatya İl Müftüsü Yıldırım: 4-6 yaş Kur’an kursları çok önemli

Malatya İl Müftüsü Yıldırım: 4-6 yaş Kur’an kursları çok önemli
Hekimhan İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur'an kursu kapanış programında konuşan Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının çok önem arz ettiğine dikkat çekerek sayılarının daha artması gerektiğini söyledi.

Hekimhan İlçe Müftülüğü, 4-6 yaşındaki minik öğrenciler için Müslime Akyüz Kur'an Kursunda değerler eğitimi veriyor. Hekimhan Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapılan yıl sonu kapanış programında, öğrenciler Kur'an-ı Kerim tilaveti, ayet-i kerime okuma, hadisi şerif okuma, şiir okuma ve dua gibi faaliyetler gerçekleştirdiler.

Toplumda kabul gören 4-6 yaş Kur'an kurslarının sayılarının artması gerektiğine dikkat çeken İl Müftüsü Şahin Yıldırım, minik öğrencilere güzel bir ahlak kazandırmanın, anne-babanın çocuğuna verebileceği en büyük miras olduğunu belirtti.

Programa, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Hekimhan Kaymakamı Mücahit Zıvlak, Battalgazi Müftüsü Hüseyin Özdemir, Yeşilyurt Müftüsü Hüseyin Bayrak, Hekimhan Müftüsü Mehmet Salih Genç, Kur'an kursu öğreticileri ve öğrenci velileri katıldı.

Program, öğrencilere belge ve çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.