Köy Yakınlarındaki Gölette Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu

Köy Yakınlarındaki Gölette Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kaybolan çoban Şeyhmus Arslan'ın cesedi gölette bulundu.

İlçeye bağlı kırsal Akçaörten Mahallesi'nde yaşayan ve çobanlık yapan 20 yaşındaki Arslan'ın kaybolmasıyla başlayan endişeli bekleyiş sona erdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), Dicle Üniversitesi Arama ve Kurtarma (DÜAK), Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) jandarma ve Çermik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, çobanın cansız bedeni gölette bulundu.

Yoğun Çalışmalar Sonucu Bulundu

Yakınları tarafından 22 Nisan'da sabah evinden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine başlayan arama çalışmaları, köy yakınlarındaki gölette yoğunlaştırıldı. Ekipler, dron ve iz takip köpeği desteğiyle köy içi, kırsal ve göl çevresinde arama faaliyetlerini sürdürdü.

Cansız Beden Otopsi İçin Morga Kaldırıldı

Gölette yapılan çalışmalar sonucunda Arslan'ın cansız bedeni bulundu. Ceset, otopsi için Çermik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Arslan'ı kaybolması üzerine yakınları tarafından yetkililere bildirilen ve ardından başlatılan arama çalışmaları, köyde derin üzüntüye neden oldu. Ekiplerin titiz çalışması, kayıp gencin ailesine ve köy halkına bir nebze olsun huzur verdi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.