İslam Ülkelerinden Yapıcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri

İslam Ülkelerinden Yapıcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri
İslam coğrafyasının farklı bölgelerinden yetkililer, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslam ülkelerinden gelen tebrik heyetlerini kabul ediyor.

İstanbul milletvekili seçilen Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'tan itibaren yapılan ziyaretlerde İslam dünyası üzerinde Türkiye'deki seçimlerin etkili olduğu vurgulanırken, HÜDA PAR'ın Filistin davasına desteği de teşvik edildi.

Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Yapıcıoğlu'na yaptığı ziyarette Türkiye'nin İslam âlemi içerisinde büyük bir sorumluluk taşıdığını ve HÜDA PAR'ın Filistin davasına vereceği destekle bu sorumluluğu yerine getirebileceğini belirtti.

Filistin Dayanışma Derneği ve Filistin İletişimciler ve Medya Derneği'nden oluşan tebrik heyeti ise HÜDA PAR'ın Filistin davasına verdiği destekten dolayı Yapıcıoğlu'nu kutladı. Heyet, bu desteğin sürmesini ve güçlenmesini temenni etti.

Yapıcıoğlu'na en güçlü desteklerden biri İhvanı Müslimin yetkililerinden geldi. Heyette bulunanlar arasında İhvanı Müslimin Siyasi Daire Başkanı Hilmi el-Cezzar da vardı. Yapıcıoğlu'nu tebrik eden heyet, HÜDA PAR'ın Türkiye'nin önünde duran önemli sorumlulukları üstlenebileceğine ve daha da güçlenerek ilerleyebileceğine inandıklarını belirtti.

Yapıcıoğlu'na bir başka tebrik ziyareti de Envarul Kur'an Vakfı'ndan geldi. Vakfın Genel Başkanı Mustafa Guneym, genç neslin İslami hassasiyetlerden uzak bir tercih yaptığını söyledi ve ülkede eğitim alanına yapılabilecek yatırımları önemle vurguladı. Guneym, HÜDA PAR'ın Envarul Kur'an Vakfının eğitim çalışmalarına destek vermesini de istedi. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.