HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Demiral: İlçemiz için muayene istasyonu zorunlu hale gelmiştir
Kahta ilçesi, araç muayene istasyonunun eksikliği nedeniyle halkın başka illere gitmek zorunda kaldığı bir yerdir.
Kahtalılar, muayene sorunlarını HÜDA PAR İlçe Teşkilatı ile paylaştılar.
HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, muayene işlemlerinin acilen çözüme kavuşturulmasını talep etti.
Organize Sanayi Sitesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, Demiral'a sorunlarını aktardılar. Demiral, yaptığı açıklamada, kısa vadede geçici önlemlerin yetersiz kaldığını ve araç muayene istasyonunun gerekli olduğunu belirtti.
Demiral, "Kahta ilçesi nüfusu arttıkça, araç muayene istasyonu zorunlu hale gelmiştir. Maalesef birçok vatandaşımız sık sık başka illere gitmek zorunda kalıyor ve bu da araç sahiplerine ekstra masraf getiriyor. Bu geçici önlemler açıkça yeterli değil, hatta daha büyük sorunlara neden olabiliyor. HÜDA PAR olarak, bir yıldan fazla bir süredir yetkililere durumu bildirdik ve rapor hazırlayarak paylaştık ancak herhangi bir adım atılmadı. Bu bizim ve vatandaşlarımızın rahatsızlığını arttırmaktadır." dedi.
Demiral, "İlçemizdeki insanların daha fazla eziyet çekmeden önce, acilen gerekli önlemler alınmalı ve sorun çözüme kavuşturulmalıdır. Sorunu takip etmeye devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)
Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.