Hayran Göl doğasıyla ziyaretçileri cezbediyor

Hayran Göl doğasıyla ziyaretçileri cezbediyor
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde bulunan Hayran Göl, her mevsim etrafındaki farklı bitki örtüleri ile doğaseverleri kendine hayran bırakıyor.

Hayran Göl, Ağrı iline 58 kilometre, Eleşkirt ilçesine ise 25 kilometre uzaklıkta bulunan bir göldür. İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde özellikle dikkat çeken göl, çevresindeki rengarenk çiçeklerle çevrilidir. Yüksek rakımlı dağlık bir alanda bulunan Hayran Göl, her mevsimde farklı güzellikler sunmaktadır ve doğaseverler tarafından sıkça ziyaret edilmektedir.

Gölün etrafındaki bitki örtüsü, berrak suyu ve mavi gökyüzü, göz alıcı bir manzara oluşturmaktadır. Ayrıca, göldeki su altında bulunan yeşil bitkiler de ilginç manzaralar ortaya çıkarmaktadır. Doğaseverler, Hayran Göl'ün muhteşem doğasını keşfetmek için buraya geldiklerinde, gölün güzelliği, serinliği ve havasıyla etkilenmektedirler.

Ziyaretçiler, Hayran Gölü'nü övgüyle anmaktadırlar. Güzel doğası, serin havası ve muhteşem manzarasıyla gölün gerçekten harika bir yer olduğunu ifade etmektedirler. Ayrıca, gölün Eleşkirt ilçesine yakın olduğunu belirterek, diğer ziyaretçilere de burayı keşfetmelerini tavsiye etmektedirler.

Hayran Gölüne ilk defa gelen ziyaretçiler, buranın havasının, yeşilliğinin ve dağların güzelliğinin kendilerini huzurlu hissettirdiğini söylemektedirler. Ayrıca, burada yedikleri yemeklerin ve içtikleri çayın daha lezzetli geldiğini belirtmektedirler. Ziyaretçiler, Hayran Gölü'nün huzur verici atmosferinden memnun kalmışlardır.

Ziyaretçiler arasında yer alan çocuklar da Hayran Gölünde güzel vakit geçirdiklerini ifade etmektedirler. Yemek yemek, suya girmek ve tepeleri gezmek gibi aktivitelerle keyifli anılar biriktirdiklerini belirtmektedirler.

Hayran Gölüne gelen diğer bir ziyaretçi ise arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirdiklerini ve bu anıları fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirdiklerini söylemektedir. Gölün doğal güzellikleriyle, yeşilliğiyle, suyuyla ve serinliğiyle çok cezbedici olduğunu vurgulamaktadır. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.