Evlilik Töreninde Kel Damat, Gelin Ailesi Tarafından Şiddete Uğradı

Evlilik Töreninde Kel Damat, Gelin Ailesi Tarafından Şiddete Uğradı
Evlilik Töreninde Damadın Kel Olduğu Ortaya Çıkınca Şiddet Olayı Yaşandı

Hindistan'ın Bihar eyaletinde yer alan Gaya bölgesinde yaşanan olayda, bir evlilik töreni sırasında damadın kel olduğunun ortaya çıkması sonucu gelinin ailesi tarafından şiddete maruz kaldığı belirtiliyor. Sosyal medyada hızla yayılan bir videoda, damadın gelin ailesi tarafından acımasızca dövüldüğü görülüyor. Videoda ayrıca aile üyelerinin damada sözlü hakaretlerde bulunduğu duyuluyor.

Olay, Gaya'nın Iqbalpur bölgesinde ikinci bir evlilik için Bajaura köyüne gelen damat tarafından gerçekleşti. Tören sırasında damat, kel olduğunu saklamak amacıyla "Sehra" adı verilen bir peruk kullanmaya çalıştı. Ancak gelinin ailesi, damadın kel olduğundan şüphelenince genç adamın saçlarını çekmeye başladı. Damat özür diledi, ancak gelinin ailesi tarafından bir şans daha verilmedi.

Sosyal medyada dolaşan videoda, damadın gelinin aile bireyleri tarafından acımasız bir şekilde darp edildiği görülüyor. Damat, ellerini katlayarak aile üyelerine yalvarmasına rağmen, gelinin ailesi genç adama hiçbir şekilde merhamet göstermedi ve şiddete devam etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 248 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.