Evinde yangın çıkan 90 yaşındaki yaşlı adam öldü

Evinde yangın çıkan 90 yaşındaki yaşlı adam öldü
Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 90 yaşındaki yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Karacalar Mahallesi'nde yaşanan yangın, bölge sakinlerini korku dolu anlara sürükledi. Ali Çalı'nın evinden yükselen dumanlar, komşuları tarafından fark edilerek hemen yetkililere bildirildi.

Komşuların Hızlı Müdahalesi Hayat Kurtardı

Haber verilmesi üzerine, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak, alevlerin yayılmasını önlemek için ilk müdahaleyi yapanlar, yangının büyümesini engellemekte önemli rol oynadı.

evinde-yangin-cikan-90-yasindaki-yasli-adam-oldu-17a9cae3.jpg

Yangın sırasında evde bulunan Ali Çalı, dumandan etkilendi ve çevredekiler tarafından dışarı çıkarılarak Savaştepe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Elektrik Tesisatından Çıktığı Belirlendi

Yangının çıkış nedeni olarak yapılan incelemeler sonucunda, elektrik tesisatındaki bir arızanın yangına sebep olduğu tespit edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Bu sayede, çevredeki diğer evlerin zarar görmesi önlendi.

Karacalar Mahallesi'nde yaşanan yangın, hem bölge sakinlerini hem de yetkilileri tedirgin ederken, olayın ardındaki araştırmalar devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.