Erdoğan deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı!

Erdoğan deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 günlük tatilin ardından yoğun gündemle toplanan kabine toplantısı sonrası deprem bölgesine yapılan konutların Ekim-Kasım ayından itibaren teslim edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından konutların teslimat tarihleri hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, depremzedelere yönelik yapılan konutların teslimatının Eylül-Ekim-Kasım aylarında başlayacağını duyurdu. Ayrıca, amacın 310 bin deprem konutunu teslim etmek olduğunu belirtti.

Erdoğan, depremzedelerin yalnız olmadıklarını hissettiklerini ve bayram döneminde depremzedeleri ihmal etmediklerini vurguladı. Yeni konutların tesliminin Kasım ve Eylül aylarında başlayacağını ifade etti. Hedeflerinin, evleri yıkılan vatandaşların yeni bayramı evlerinde karşılamalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ve ana gündemlerinin deprem bölgesi olduğunu söyledi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin üstesinden birlikte geleceklerine inandıklarını ifade etti ve çalışmalara durmaksızın devam edeceklerini vurguladı.

Bu açıklamalarla birlikte, depremzedelerin konutlarının teslim edilmesi için sürecin devam ettiği ve Eylül-Ekim-Kasım aylarında teslimatların başlayacağı bilgisi verilmektedir. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.