Dramatik Kaza: Temizlik Yaparken Apartman Boşluğuna Düştü, Yaşamını Yitirdi

Dramatik Kaza: Temizlik Yaparken Apartman Boşluğuna Düştü, Yaşamını Yitirdi
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bayram temizliği yaptığı sırada havalandırma boşluğuna düşen kadın hayatını kaybetti.

İpek Mahallesi'nde bugün öğleden sonra meydana gelen olay, şehri yasa boğdu. Saat 15:50 civarında gerçekleşen trajedi, bayram temizliği yapan Şemse D.'nin hayatını kaybetmesine sebep oldu. İddiaya göre, 39 yaşındaki kadın, yaşadığı apartmanın 4. katından karşı daireye geçmek isterken dengesini kaybederek havalandırma boşluğuna düştü. Olay, çevrede bulunanların hızlı müdahalesiyle fark edildi.

Acil Yardım Ekipleri Seferber Oldu

Olayın ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, havalandırma boşluğundan çıkarılan Şemse D.'yi hızla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Ancak tüm çabalara rağmen doktorlar, genç kadını hayata döndüremedi.

Toplumda Derin Üzüntü Yarattı

Şehir halkı, bu acı olayla sarsıldı. Şemse D.'nin ani ölümü, komşuları ve tanıdıkları arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Yaşanan trajik olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, Şemse D.'nin düştüğü sırada yanında olup olmadığını ve olayın kesin sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Gözler, yaşanan bu trajik kazanın ardından ailenin ve yetkililerin vereceği açıklamalara çevrildi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.