Doğu Perinçek Açıkladı! İkinci Turda Kimi Destekleyecek?

Doğu Perinçek Açıkladı! İkinci Turda Kimi Destekleyecek?
.

Doğu Perinçek Açıkladı! İkinci Turda Kimi Destekleyecek?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Perinçek, Cumhur İttifakı'na verdiği desteği Haliç Kongre Merkezi'ndeki Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Toplantısı'nda açıkladı.

Perinçek şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde yer almaktadır. Bu nedenle PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmakta ve küresel merkezlerin Bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclis'e taşımaktadır. Kılıçdaroğlu, milli devleti ve Türk ordusunu tasfiye etmeyi, uluslararası finans merkezlerine bağımlılığı, kültürel çürümeyi, 15-16 Temmuz darbe girişimi sonrasında İsrail ve ABD'den aldığı emirler doğrultusunda kaos programının adayıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı'nın baskısı altında kalmasına rağmen emperyalist planların hedefinde olduğu bu bağlamda, Türk tarafındadır."

Tarafsız kalmanın emperyalist plana hizmet edeceğini vurgulayan Perinçek, şunları söyledi:

"'Güçlü Devlet Üreten Millet' hedefine ilerleyen stratejinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşullarında, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye çağırıyoruz. Vatan Partisi, 29 Mayıs'tan sonra zorlu bir süreç içinde, Tayyip Erdoğan yönetiminin bağımsızlık, vatan bütünlüğü, üretim ekonomisi, çağdaşlaşma ve milli devrimci kültür siyasetleri izlemesi ve yükselen Asya uygarlığının öncü pozisyonlarında ilerlemesi için 'Üreticilerin Milli Hükümeti' hedefiyle yapıcı bir muhalefet yürütecektir."

(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.