DASK, deprem bölgesine yüklü miktarda para ödemesi yapıyor!

DASK, deprem bölgesine yüklü miktarda para ödemesi yapıyor!
 hozathaber.com Muhabiri
bugün itibariyle 519 bin 851 adet hasar ihbarı aldıklarını ve tazminat ödeme tutarının 24 milyar TL'ye yaklaştığını açıkladı.

DASK, deprem bölgesine yüklü miktarda para ödemesi yapıyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), bugün itibariyle 519 bin 851 adet hasar ihbarı aldıklarını ve tazminat ödeme tutarının 24 milyar TL'ye yaklaştığını açıkladı.

DASK tarafından yapılan açıklamada, 30 Nisan 2023 tarihine kadar gönderilen hasar dosyalarından tespiti tamamlanan ve eksik evrakı olmayan dosyaların ödemesinin yapıldığı belirtildi.

DASK'a şu ana kadar ulaşan 519 bin 851 adet hasar ihbarı ve ödeme tutarının 24 milyar TL'ye yaklaşması hakkında yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hasarsız tespit edilen ya da hasar tespiti yapılamayan, hasar dosyasında eksik evrakı olan ve tarafımıza yeni iletilen hasar ihbarları için çalışmalarımız sürmekte. Bu kadar kısa sürede bu başarıya imza atan DASK ekibine, ödemelerini gerçekleştiren Vakıfbank ve diğer tüm bankalara, ayrıca değerli sigortalılarımıza teşekkür ederiz."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.