Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başsağlığı Mesajı: Fatma Sevim Baltacı'nın Ardından Taziye Dilekleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başsağlığı Mesajı: Fatma Sevim Baltacı'nın Ardından Taziye Dilekleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, partisinin İstanbul İl Başkanlığı önünde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltacı'nın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "AK Parti'mizin İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşimizin geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Yol arkadaşımızın kıymetli ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum."

Baltacı'nın ani vefatı, partide ve İstanbul'da derin üzüntüye sebep oldu. Çalışma arkadaşları ve partililer, Baltacı'nın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da taziye mesajıyla birlikte başsağlığı dilekleri ile desteklerini iletti.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.