Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel Arasında Önemli Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel Arasında Önemli Görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Bir buçuk saat süren görüşme sonrası Özgür Özel'den ilk açıklama geldi.

Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti ve yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü.

CHP lideri Özgür Özel, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

Görüşmede oturma düzeni konusu da gündeme geldi. Özel, oturma düzenini uygun bulmadığını belirtti. Bunun üzerine Erdoğan'ın, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a dönerek, "En kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne 'iade-i ziyarette bulunalım" dediği öğrenildi.

AK Parti Merkezinde Yapılan Görüşmeden Memnuniyet

Özel'in, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını ifade ettiği belirtildi. Kaynaklar, Özel'in, randevunun Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi'nde verilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu ve Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğine teşekkür ettiğini iletti.

Bu görüşme, iki parti arasındaki ilişkilerin seyrine dair önemli ipuçları sunarken, önümüzdeki günlerdeki gelişmelerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.