Bruce Willis o hastalığın pençesine düştü! Yıldız ismin son halleri herkesi üzdü…

Bruce Willis o hastalığın pençesine düştü! Yıldız ismin son halleri herkesi üzdü…
Hollywood efsanesi Bruce Willis’in son hali yürek burktu. Kızının paylaştığı bir video anında viral oldu. Ünlü oyuncuyu öyle görenler inanamadı. İşte ayrıntılar.

Willis, 19 Mart 1955’te doğdu. “Altıncı His”, “Pulp Fiction”, “12 Maymun” ve “Zor Ölüm” gibi filmlerle dünya çapında ün kazandı. Emmy ve Altın Küre ödülleri de dahil olmak üzere pek çok ödülün sahibi oldu.

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Bruce Willis’ın afazi ve demans hastalığına yakalandığı öğrenilmişti. Ama bu iddialarla alakalı net bir bilgi yoktu. Bruce Willis’ın kızının son paylaşımı ise her şeyi açık açık ortaya koydu. Ünlü aktörün son hali gören herkesi şoke etti. Aksiyon filmlerinin bir numarası olan ünlü isim yürümekte bile zorlanıyordu. İşte Bruce Willis’ın son halleri.

HEM AFAZİ HEM DEMANS

brudfd.webp

Hollywood’un ünlü oyuncularından Bruce Willis, geçtiğimiz yıl afazi hastalığına yakalandı. Afazi, beyindeki dil merkezlerinin hasar görmesi sonucu konuşma yeteneğinin kaybolması anlamına geliyor. Willis, bu hastalık nedeni ile ailesi tarafından emekli edildi, işlerini bir kenara bıraktı ve tedavi görmeye başladı.

Ünlü aktör Willis’ın, afazi hastalığının yanı sıra frontotemporal demans hastalığına da yakalandığı ortaya çıktı. Demans hastalığına yakalanan oyuncunun son videosu sosyal medyada gündem oldu. Bu hastalık, beyindeki ön ve yan lobların küçülmesi sonucu kişilik, davranış ve dil bozukluklarına yol açıyor. Willis, bu hastalık nedeni ile kameralardan uzaklaştı ve hastalığıyla mücadele etmeye devam etti.

SON HALİNİ KIZI PAYLAŞTI

Willis’in son halini ise 32 yaşındaki kızı Scout sosyal medya üzerinden kısa bir video olarak paylaştı. Scout, babası ile yaptığı yürüyüşten bir videoyu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Videoda, Willis’in yürümekte zorlandığı ve kızının elini tuttuğu görülüyor. Bu görüntüler, Willis’in hayranlarını derinden etkiledi ve yapılan paylaşım binlerce yorum ve beğeni aldı.

Willis’in sevenleri, usta oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti ve onun için dua ettiklerini belirtti. Willis’in sağlık durumunun nasıl olduğu ve tedavi sürecinin nasıl ilerlediği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.