"Bir de iktidara kavuştuklarını düşünün!"

"Bir de iktidara kavuştuklarını düşünün!"
.

"Bir de iktidara kavuştuklarını düşünün!"

Avukat Feyza Altun, CHP'ye yakınlığıyla bilinir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermemiş ünlülere karşı intikam almaya yemin etmiş, "Bugün konuşmayan susan o ünlüler korkaklığınızı unutmayacağız. Sonra yalandan sevinmeyin. Tek tek gelip 'o gün neredeydiniz' diye hesap soracağız!" demişti. Murat Bardakçı, Altun'un bu ifadelerine tepki göstererek yazısına başlık atmış: "Postallı Demokratlar".

Habetürk yazarı Murat Bardakçı, Altun'un ifadelerine tepki gösterdiği "Postallı Demokratlar" başlıklı yazısında, "Hukukçu bir hanıma ait olan ve açıkça 'Korkak herifler, çok yakında geliyoruz, hesap soracağız, vay hâlinize!' diyen bu mesaj, Türkiye'deki demokrat ve özgürlükçü kesimin nasıl 'postallı' hâle geldiğinin son ve mükemmel örneğidir! Bizde her vesile ile özgürlüğü ve düşünce hürriyetini savunan kesim şimdi artık böyle oldu, militanlaştı" ifadelerini kullanıyor.

Bardakçı, daha iktidara gelmeden çevreye tehditler yağdıran politikacıların ve "Hesap soracağız!" diye haykıran Amazon kaçkını hatunların iktidara geldiklerinde güce kavuştuğunu hayal edin derken, "Böylelerinin, İstiklal Mahkemeleri'ne bile rahmet okuttuklarını" söylüyor.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.