Beyazsu Karayolu'nda Meydana Gelen Kaza: Sürücü Hafif Yaralandı, İnceleme Başladı

Beyazsu Karayolu'nda Meydana Gelen Kaza: Sürücü Hafif Yaralandı, İnceleme Başladı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sebze yüklü aracın yol kenarına devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Nusaybin ile Midyat ilçeleri arasında meydana geldi. Plakası ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen sebze yüklü ticari araç, kontrolünden çıkarak yol kenarına devrildi. Şans eseri, kazada sürücü hafif yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma trafik ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla hemen Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edilerek tedavi altına alındı. Neyse ki, yaralının durumu iyi olduğu bildirildi.

Kullanılamaz hale gelen araç, vinç ve çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Kazayla ilgili detaylı incelemeler başlatıldı.

Bu talihsiz olay, trafik güvenliği önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Sürücülerin dikkatli olması, hız limitlerine uyulması ve araçların düzenli bakımlarının yapılması gibi temel kurallara riayet etmek, benzer kaza vakalarının önüne geçmede büyük önem taşıyor. Kamuoyuna kazanın detayları hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.