Ankara'da Geniş Kapsamlı Operasyon: 868 Aranan Şahıs Yakalandı

Ankara'da Geniş Kapsamlı Operasyon: 868 Aranan Şahıs Yakalandı
Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 868 kişinin yakalandığını açıkladı.

Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 868 kişinin yakalandığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, 26 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında aranan şahısların yakalanması için yoğun bir çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Çeşitli Suçlardan Aranan 868 Kişi Yakalandı

Çalışmaların sonucunda, farklı suçlardan aranan kişilerin yakalandığına dair detaylar paylaşıldı. Buna göre, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2 kişi, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 26 kişi, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 27 kişi, 5 yıla kadar hapis cezası olan 304 kişi ve ifadeye yönelik aranan 509 kişinin yakalandığı bildirildi.

Bu başarılı operasyonlar, Ankara'da kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Emniyet ve jandarma birimlerinin koordineli çalışmaları, şehrin güvenliği ve huzurunun korunması açısından önemli bir rol oynuyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.