Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Tır ile otobüs çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Tır ile otobüs çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, yolcu otobüsüyle tırın çarpışması sonucu 18 kişi yaralandı.

Bolu'nun Yeniçağa mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Ankara istikametinde seyreden 16 LSR 47 plakalı tır ile 12 AL 772 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada biri ağır olmak üzere toplam 18 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten sağlanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Bolu Valisi Erkan Kılıç, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada 18 yaralı olduğunu, birinin durumunun ağır olduğunu ve birinin durumunun ağıra yakın olduğunu belirtti. 15 kişinin hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Vali Kılıç, trafikteki yoğunluğa dikkat çekerek, trafik polislerinin rahatlama için çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Kazayı anlatan bir otobüs yolcusu ise kafalarını vurduklarını ve otobüste çocukların bulunduğunu ifade etti. Otoyol, araçların kaldırılmasının ardından tamamen ulaşıma açıldı. Bu tür trafik kazalarında güvenliği sağlamak için dikkatli sürüş ve trafik kurallarına uymak büyük önem taşır.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.