Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı!

Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı!
Elazığ'da ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu aralarında polis, sağlık görevlisi ve hastanın da bulunduğu 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Elazığ-Diyarbakır kara yolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, D.M. yönetimindeki 24 EC 290 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve karşı yönden gelen D.C. idaresindeki 21 ABT 378 plakalı ambulansla çarpıştı.

6 Kişi Yaralandı, Müdahale Hızla Gerçekleşti

Kaza sonucunda, ambulansta bulunan 2 polis, 2 sağlık görevlisi ve hasta ile hafif ticari aracın sürücüsü D.M. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıkışan D.M. itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Durum Ciddiyetini Koruyor

Kazada ağır yaralanan D.M'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Ambulansın, Elazığ'daki bir hastaneye psikiyatri hastasını götürdüğü ve polislerin refakatçi olarak ambulansta bulunduğu öğrenildi. Bu trajik kaza, hızlı müdahale ile daha büyük zararların önlenmesini sağlamış olsa da, yaralananların sağlık durumlarının yakından takip edilmesi önem arz etmektedir.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.