Ağrı Halkı Seçilen Vekillerden Ne Bekliyor?

Ağrı Halkı Seçilen Vekillerden Ne Bekliyor?
2023 seçimlerinin kesin sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte siyasiler görevlerine başladı. Ağrı halkı seçilen siyasilerden beklentilerini İLKHA’ya anlattı.

Ağrı halkı, 28. dönem milletvekilliği ve 13. cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, hükümet ve siyasetçilerden ekonomik refahın artırılması ve verilen seçim vaatlerinin yerine getirilmesini bekliyor.

Vatandaşlar, seçtikleri vekil ve siyasetçilerden beklentilerini İLKHA muhabirlerine anlattı.

Ayakkabı tamircisi esnafı Nursait Yılmaz, serbest piyasa olayının düzeltilmesi gerektiğini belirterek, "Devletin bu duruma el atması lazım, insanların yalan yanlış, orantısız zam yapmalarının önlenmesi gerekiyor. Malzeme alındığında her defasında farklı bir fiyatla geliyor ve bu durum hükümet açısından çok kayıplara neden oluyor. Kabine değişecekmiş, inşallah memleket için hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Ekonomik sıkıntılar konusundaki endişeleri dile getiren İrfan Gürtekin, "Bu pahalılık devam ederse insanlar artık alışveriş yapmaktan zorlanır hale gelir. Temennimiz, insanlara yansıması ve insanların rahatlamasıdır." dedi.

Tarım ürünlerinde yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken esnaf Burhan Geçgel, tarım üreticilerine daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi. Ekonomik sıkıntıların çiftçileri de zor durumda bıraktığına dikkat çeken Geçgel, "Üretim konusunda Türkiye’nin yapamayacağı hiçbir şey yoktur ama imkanlar el vermediği için üreticiler üretim yapamıyor." diye konuştu.

Eğitim alanında yenilikler yapılması gerektiğini belirten Samet Oğur ise, "Ağrı’da eğitim güzelleştirilmeli, sahalar, statlar yapılmalı ve Ağrı geliştirilmeli. Eğitim seviyemiz daha güzel olsun, yaşam şartlarımız daha güzel olsun." dedi.

Ağrı halkı, seçilen vekillerden hayırlısıyla ülke için en iyisini yapmalarını bekliyor. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.