Afganistan Kültür Bakanı Hayırhah, "Yatırım" çağrısı yapıyor

Afganistan Kültür Bakanı Hayırhah, "Yatırım" çağrısı yapıyor
Afganistan İslam Emirliği Bilgi ve Kültür Bakanı Molla Hayrullah Hayırhah, özellikle yerli yatırımcılara seslendiği çağrısında, ülkenin ekonomik kalkınması için çalışmanın herkesin sorumluluğunda olduğunu söyledi.

İslam Emirliği Bilgi ve Kültür Bakanı Molla Hayırhah, Kandahar'daki Snow Pharma ilaç fabrikasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik kalkınması için yatırımcıların ve tüm bireylerin sorumluluğunu taşıması gerektiğini söyledi.

Hayırhah, ülkenin ekonomisini hızlandırmak için fabrikalar inşa etmenin büyük fırsatlar sağlayabileceğini belirtti ve yatırımların devam etmesi halinde Afganistan'ın kendini idare edebilen bir ülke konumuna gelebileceğini ifade etti.

Tüm yerli yatırımcı ve iş adamlarına yatırım yapmaları için çağrıda bulunan Bakan Hayırhah, ülkede güvenliğin sağlandığını ve insanların artık güvende olduğunu hatırlattı.

Hayırhah, Afganistan ekonomisinin gelişmesi için yatırımcıların yanı sıra tüm bireylerin ortak sorumluluğu olan çabayı göstermeleri gerektiğinin altını çizdi. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.