Adana'da Çiftlik Baskını: Silah ve Uyuşturucuyla Mücadele Devam Ediyor

Adana'da Çiftlik Baskını: Silah ve Uyuşturucuyla Mücadele Devam Ediyor
Adana'da 7 silah, çelik yelek ve uyuşturucu etkili hap ele geçirilen çiftlikte gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Küçükçıldırım Mahallesi'nde bir çiftlikte çeşitli suçlardan aranan kişilerin bulunduğunu tespit etti. Meydana gelen operasyonda önemli miktarda suç unsuru ele geçirildi ve zanlılar gözaltına alındı.

Çiftlik Baskını ve Gözaltılar

Çiftlikte yapılan baskında, çelik yelek, uyuşturucu etkili haplar, çeşitli silahlar ve mühimmatlar bulundu. Operasyon sonucu çiftlik sahibi Mehmet G. ve çalışanları Serhat Ö., Sinan Ö., Muhammet Ö., Oğuzhan B., Alper Ö. ve Murat A. gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Suç Unsurları

Evde yapılan aramalarda kalaşnikof piyade tüfeği, ruhsatsız 2 pompalı tüfek, 4 tabanca, 85 mermi ve 169 kartuş, çelik yelek, uyuşturucu etkili 12 hap ve 6,8 gram esrar bulundu.

Zanlılardan Sinan Ö.'nün daha önce "uyuşturucu ticareti" suçundan ceza almış ve firar etmiş olduğu, diğer zanlıların da çeşitli suç kayıtlarının olduğu belirtildi. Mehmet G., suç unsurlarının kendisiyle ilgisi olmadığını iddia ederken, Sinan Ö. suçlamaları kabul etti ve suç malzemelerinin kendisine ait olduğunu belirtti.

Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. Mehmet G., Sinan Ö., Muhammet Ö. ve Serhat Ö. tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında ele geçirilen suç unsurları ise Adana Bölge Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi. Emniyet güçleri, Adana'da suçla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.