45 bin öğretmen atamasında deprem bölgesi öncelikli olacak

45 bin öğretmen atamasında deprem bölgesi öncelikli olacak
.

Deprem bölgesi, 45 bin öğretmen atamasında öncelikli olacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 8 Mayıs'ta yapılacak olan 45 bin öğretmen atamasında, önceliğin deprem bölgelerine verileceğini açıkladı.

AK Parti milletvekili adayı ve Milli Eğitim Bakanı olan Mahmut Özer, Ordu'da bir canlı yayına katılarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Bakan Özer, her yıl ciddi sayıda öğretmen ataması yapıldığını belirtirken, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle, Milli Eğitim Bakanlığı son 20 yılda tek seferdeki en yüksek atamayı gerçekleştirecek. İnşallah 8 Mayıs'ta, İstanbul'da Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında 45 bin öğretmen ataması gerçekleştireceğiz. Öncesinde de, sizin bahsettiğiniz gibi 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapıldı ki bu da son 20 yılın en önemli atamalarından biri oldu. Ayrıca, bu sırada Sayın Cumhurbaşkanımız beklenmeyen bir müjde vererek, başvuruları kabul edilen ancak atanamayan tüm öğretmenlerin de atanacağını açıkladı. Bu öğretmenlerin de atamaları gerçekleştirildi. İnşallah, 8 Mayıs'ta 45 bin öğretmen atamasını da tamamlayacağız."(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.