Öğretmenlere Müjde: KPSS'siz Öğretmen Alımı!

Öğretmenlere Müjde: KPSS'siz Öğretmen Alımı!
KPSS şartı olmadan öğretmen alımı yapılıyor! Coğrafya, matematik, resim gibi branşlara başvurabilirsiniz. Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2023.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Öğretmen Alımları Başlıyor!

Heyecan verici haber! Aydın Büyükşehir Belediyesi, öğretmenler ve diğer çalışma arkadaşları için personel alımları yapıyor. İŞKUR tarafından paylaşılan detaylara göre, kamu kurumunda çalışma isteyenler için büyük bir fırsat sunuluyor.

KPSS Şartı Olmadan Alım Yapılacak!

18 ile 50 yaş arasındaki kişiler, belediyede çalışmak için KPSS sınavı şartı olmadan başvuruda bulunabilecekler. Bu sayede KPSS puanı olmayanlar bile fırsattan yararlanma imkanı elde edecekler. İşte alımlarla ilgili detaylar...

Pek Çok Alandan MEB Onaylı Personel Alımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi çeşitli kadrolarda alımlar yapacak. Coğrafya, matematik, resim gibi farklı alanlarda çalışmak isteyenler için harika bir fırsat sunuluyor. Belediye, personel ihtiyacını karşılamak amacıyla bu alımları gerçekleştirecek ve başvurular için süreç devam ediyor. İşte diğer ayrıntılar...

ogretmen5.jpg

Öğretmenler İçin Önemli Fırsat!

Alımlar özellikle öğretmenler için büyük bir fırsat sunuyor. KPSS puanı olmadan da öğretmenlik yapma hayali kuranlar, bu şansı değerlendirebilirler. Aynı şekilde, diğer uzmanlık alanlarından olanlar da kendilerine uygun kadrolara başvuru yaparak kamu kurumunda çalışma imkanı yakalayabilirler.

Başvuru Şartları ve Süreci

Başvuruda bulunacak adayların 18 yaşını tamamlamış olması ve 50 yaşından küçük olması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak da başvuru için önemli bir koşul. Öğretmenlik kadrolarına başvuracak adaylar, eğitim birimlerinden mezun olmalı ve MEB onaylı pedagojik formasyon belgesine sahip olmalılar. Çocuk gelişimi kadrosuna başvuracak adayların da çocuk gelişimi ve eğitim alanından mezun olmaları gerekiyor. Destek personeli içinse en az lise mezunu olmak şartı aranıyor.

Başvurular 25 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve son başvuru tarihi 28 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Başvurular e-posta veya şahsen yapılacak. E-posta ile başvuracak adaylar, [email protected] adresinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Şahsen başvuruda bulunacak adaylar ise Hasanefendi Ramazanpaşa Mahallesi, Umut ve Sevgi Caddesi, No: 36/z2, Efeler/Aydın adresine giderek başvuru işlemlerini tamamlayabilecekler.

Detaylı bilgilere https://media.iskur.gov.tr/73286/aydin-buyuksehir-belediyesi-personel-a-s-28-07-2023.pdf adresinden ulaşmak mümkündür. Bu fırsatı kaçırmamak için başvuru şartlarını sağlayan adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını yapabilirler. Haydi, belediye kadrolarına başvuru için son şansınız!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.