Millî Eğitim Bakanlığı'ndan Öğretmen ve Personeline Konaklama İndirimi

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan Öğretmen ve Personeline Konaklama İndirimi
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmenlerin görevlendirildikleri illerdeki konaklama ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Millî Eğitim Bakanlığı, 2023 yılının sonuna kadar konaklama ücretlerinde yüzde 50 oranında indirime gidiyor. Bu düzenleme sadece öğretmenleri değil, öğretmenlik haricinde görev yapan diğer eğitim personelini de kapsıyor.

ilke Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Uygulama, kamuoyu ve öğretmen camiasında olumlu tepkiler alırken, Bakan Yusuf Tekin'in talimatıyla öğretmenlik haricindeki kadrolarda görev yapan personelin de konaklama ihtiyaçları göz önünde bulundurularak genişletildi. Daha önce yapılan rezervasyonları etkilemeyecek şekilde, konaklama ücretlerinde maliyet bedellerinin altında kalmadan öğretmenler ve diğer tüm Millî Eğitim Bakanlığı personeli için sivil misafirlere uygulanan hizmet bedelleri üzerinden kahvaltı hariç yüzde 50 oranında indirim uygulanacak.

Bu adım, Bakanlığın eğitim camiasındaki tüm personelinin konaklama ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılamasına yönelik olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.