"Ziyaretçi Heyet Karlıova ve Adaklı'yı Ziyaret Ederek Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi"

"Ziyaretçi  Heyet Karlıova ve Adaklı'yı Ziyaret Ederek Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi"
"Değerli Heyet, Karlıova ve Adaklı'yı Ziyaret Ederek Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi"

Karlıova ve Adaklı Belediye Başkanları, Solhan İlçe Başkanı ve Bingöl'den gelen değerli hemşehriler, aynı zamanda Tunceli'den gelen Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri, Tunceli TÜGVA İl Başkanı, MÜSİAD Başkanı, EMŞAV Başkanı, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Ovacık Muhtarlar Derneği Başkanı, Pertek Muhtarlar Derneği Başkanı ve İlim Yayma Derneği Başkan Vekili, değerli heyeti ziyaret ettiler.

Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. ifadelerini kullandı. Bu tür ziyaretler, farklı kesimlerin bir araya gelerek ortak amaçlar etrafında dayanışma içinde olmalarını ve toplumun gelişimi için çalışmalarını vurgulamaktadır.

Bu kıymetli heyetin ziyareti, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeye yönelik önemli bir adımdır. Birlikte çalışarak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilir, projeler geliştirebilir ve daha güçlü bir gelecek için birlikte hareket edebiliriz.

Bu ziyaretin, dayanışma ve işbirliği ruhunu yansıtması ve toplumsal birlikteliği desteklemesi açısından önemli olduğunu vurgulamak isterim. Birlikte daha ileriye gitmek, ortak hedeflere ulaşmak ve toplumun refahını artırmak için bir araya gelmek büyük bir değer taşımaktadır. (İLKHA)

f0qr2ohx0aidbqq.jpeg
heyet ziyaret ederken

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.