Polis Memurları Örnek Davranışlarıyla Göz Dolduruyor

Polis Memurları Örnek Davranışlarıyla Göz Dolduruyor
Elazığ'da hizmet veren polis memurları, sadece kolluk kuvvetleri olarak değil, aynı zamanda insanlığa duydukları sorumlulukla da öne çıkıyor.

Elazığ'da hizmet veren bu örnek polis memurları, sadece mesleklerini icra etmekle kalmayıp, insanlığa duydukları sorumluluğu da en güzel şekilde yerine getirdiler. Gazi Caddesi'nde karşıya geçmekte zorlanan bir tekerlekli sandalye kullanıcısını fark eden polis, sadece güvenli bir geçiş sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda empatiyle dolu bir yardım eli uzattı. Engelli vatandaşı karşıya geçirirken gösterdiği sabır ve özen, sadece trafik kurallarına uymakla değil, insan ilişkilerinde ne kadar önemli olduğunu da bir kez daha vurguladı.

İhlas haber ajansının servis ettiği habere göre; Vali Fahribey Caddesi'nde ise karşılarına çıkan buzlanmaya karşı duyarlılık gösteren trafik polisi, sadece güvenli bir yol sağlamakla kalmayıp, olası trafik kazalarını önlemek adına anında harekete geçti. Buzlu zemin üzerine toprak serperek, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerine katkı sağladı. Bu anlar ise çevredekilerin cep telefonu kameraları tarafından kaydedilerek, polis memurlarının fedakarlık ve özveri dolu davranışlarını ölümsüzleştirdi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekibi, sadece mesleklerini icra etmekle kalmayıp, toplumlarına duydukları sorumlulukla hareket ederek örnek bir tutum sergiledi. Bu güzel davranışlar, polis teşkilatının sadece güvenlikle değil, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma kültürünü de desteklediğini gösteriyor. Elazığ'daki bu polis memurları, toplumlarına olan bağlılıklarıyla, insanların güvenini kazanmanın ötesinde, kalplerini de fethetmiş oldu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.