Kemah kırsalında terör operasyonu

Kemah kırsalında terör operasyonu
Erzincan Valisi Mehmet Makas, terör örgütü PKK'ya yönelik Kemah ilçesi kırsalında 2 bin 800 rakımda yürütülen operasyonları yerinde takip etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kemah ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonları yerinde takip etmiştir. Operasyona Erzurum, Erzincan ve Tunceli illerinden gelen jandarma ekipleri ve özel harekat polisleri de katılmıştır. Vali Makas, bölgede yapılan geniş kapsamlı operasyonlara ilişkin güvenlik güçleriyle görüşmüş ve ekiplere başarılar dilemiştir.

Kara yolu ulaşımının bulunmadığı 2 bin 800 rakımlı bölgede yürütülen operasyonlar hakkında bilgi alan Vali Makas, güvenlik güçlerine desteklerini ifade etmiştir. Ayrıca, operasyonlara katılan askerlere, polislere ve güvenlik korucularına başarılar dileyerek, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden zorlu arazilerde görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür etmiştir.

Operasyona Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt da katılmıştır. Erzurum, Erzincan ve Tunceli illerinden gelen jandarma ekipleri ve Erzincan özel harekat polisleri, operasyonda görev almaktadır.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.