Gaziantep'te sağlık ürünleri fabrikasında ikinci yangın

Gaziantep'te sağlık ürünleri fabrikasında ikinci yangın
Gaziantep’te yaklaşık bir ay önce çıkan yangın sonucu 35 milyon dolarlık zararın meydana geldiği fabrikada ikinci kez yangın çıktı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir sağlık ürünleri fabrikasında yangın çıktı. Yangın, öğlen saatlerinde meydana geldi ve hızla büyüdü.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alev ve dumanlar hızla yükseldi. Fabrika çalışanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için hızla müdahalede bulunurken, sağlık ekipleri herhangi bir olumsuz duruma karşı bölgede hazır bekletiliyor.

Yangının çıktığı fabrikadan yoğun ve kesif dumanlar yükselerek gökyüzünü kapladı. Yangın nedeniyle çevrede yoğun duman oluşurken, yangın kilometrelerce uzaktan görülebiliyor.

Yetkililer, yangının neden çıktığına dair soruşturma başlattı. Fabrika çalışanları ve çevredeki diğer insanların güvende olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürerken, bölgede yoğun bir hareketlilik gözlemlendi.

Bu haber, gelişmeler oldukça güncellenecektir.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.