Erzincan'da Jandarma Operasyonunda 149 Şüpheli Yakalandı, 44 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

Erzincan'da Jandarma Operasyonunda 149 Şüpheli Yakalandı, 44 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi
Erzincan'da yapılan jandarma operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 149 şüpheli yakalandı ve 44 düzensiz göçmen sınır dışı edildi. Operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde ve sahte belgeler de ele geçirildi.

Erzincan'da yapılan jandarma uygulama ve operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 149 şüpheli yakalanmış ve 44 düzensiz göçmen sınır dışı edilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur ve güvenliğin devamını sağlamak amacıyla haziran ayında asayiş, terör ve narkotik olaylarına yönelik operasyonlar gerçekleştirmiştir.

Uygulamalar sırasında çeşitli suç ve kabahatlerden dolayı 235 şüpheliye adli ve idari işlem yapılmış, aranan 149 şüpheli ise yakalanmıştır. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ise kentteki 12 faili meçhul olaydan 9'unun aydınlatılmasında başarılı olmuştur.

Operasyonlar esnasında ise 125 gram esrar, 15 kök kenevir, 1 gram eroin, 1 gram kenevir tohumu, 9 gram metamfetamin, 7 gram sentetik narkotik/psikotrop tablet, 1 sikke, 4 tarihi obje, 1 mühür, 1 dedektör, 2 sahte ikamet izin belgesi, 7 sahte seyahat izin belgesi ve 7 sahte uluslararası koruma kimlik belgesi ele geçirilmiştir. Yakalanan 25 şüpheli hakkında işlem başlatılmıştır.

Ayrıca, operasyonlar sonucunda 45 düzensiz göçmen ve insan kaçakçılığı yapan 2 kişi yakalanmıştır. İşlemlerinin ardından 44 düzensiz göçmen sınır dışı edilmiştir.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.