Erzincan'da Aranan 7 Şahıs Yakalandı

Erzincan'da Aranan 7 Şahıs Yakalandı
Erzincan'da gerçekleştirilen polis operasyonunda 7 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan kişiler arasında farklı suçlardan arananlar bulunuyor.

Erzincan'da gerçekleştirilen bir polis operasyonunda, çeşitli suçlardan aranması bulunan 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Erzincan Emniyet Müdürlüğü, kent merkezi ve 8 ilçe merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Aranan Şahıslar Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında 31 ekip ve 95 personel görev aldı ve toplamda bin 100 kişi sorgulandı.

Yapılan sorgulamalar sonucunda, farklı suçlardan aranan 7 kişi yakalandı. Yakalanan kişiler arasında yaralama suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir kişi, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, verilmesi ve hakaret suçlarından 1 yıl 11 ay 12 gün hapis cezası bulunan bir kişi, kamu malına zarar verme suçundan 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan bir kişi, askeri ceza kanununa muhalefet suçundan 10 ay hapis cezası bulunan bir kişi, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 3 ay hapis cezası bulunan bir kişi, hakaret suçundan 2 ay 27 gün hapis cezası bulunan bir kişi ve sesli veya yazılı bir ileti ile hakaret suçundan aranan bir kişi bulunmaktadır.

Yakalanan 7 kişi, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolleri yapıldı ve gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

baskan-yuksel-devam-eden-calismalari-yerinde-inceledi.webp
Erzincan'da Aranan 7 Şahıs Yakalandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.