Elazığ'da hafif ticari aracın çarptığı inek telef oldu

Elazığ'da hafif ticari aracın çarptığı inek telef oldu
Elazığ- Bingöl Karayolu Karakoçan Yolçatı mevkiinde seyir halinde olan bir hafif ticari araç, yola çıkan ineğe çarptı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, inek telef oldu. Olayla ilgili jandarma ekipleri inceleme yapıyor

Elazığ'da gerçekleşen bu olayda, hafif ticari bir aracın yol kenarından çıkan bir ineğe çarpması sonucu maalesef inek hayatını kaybetti. Olay Elazığ-Bingöl Karayolu'nun Karakoçan Yolçatı mevkiinde meydana geldi.

Araç, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi ve ekipler olay yerine hızla intikal etti. Olayın hemen ardından jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Olay sonucu oluşan maddi hasar, inek sahibinin zararının karşılanması ve olayın tam olarak ne şekilde gerçekleştiğinin belirlenmesi için dikkatlice incelendi.

Bu tür olayların önüne geçmek için yerel yönetimler ve karayolu yetkililerine hayvanların karayoluna çıkmasını engelleyecek tedbirler alması çağrısında bulunuldu. Özellikle kırsal alanlarda bu tür hayvan kazalarının sıklıkla yaşandığı göz önüne alındığında, yolların etrafında hayvanların geçişini engelleyecek çitlerin yapılması ve uyarı tabelalarının arttırılması gibi önlemler alınabilir.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.