Donmak Üzere Olan Yavru Köpeklere Yardım Eli

Donmak Üzere Olan Yavru Köpeklere Yardım  Eli
Ardahan'ın soğuk kış günlerinde, Özel İdare ekipleri sadece karla mücadelede değil, aynı zamanda yavru köpeklerin donmak üzere olduğu bir anda duyarlı bir adım attı.

Ardahan'ın soğuk kış günlerinde, Özel İdare ekipleri sadece karla mücadele çalışması yapmakla kalmayıp, duyarlı bir davranış sergileyerek donmak üzere olan yavru köplere umut oldu. Ardahan merkeze bağlı Çamlıçatak mevkiinde gerçekleştirilen karla mücadele operasyonu sırasında, Mesire mevkiinde 3 köpek yavrusunun çaresizce hareketsiz yattığını fark eden ekipler, anında harekete geçti.

İhlas haber ajansının servis ettiği habere göre; Soğuk hava ve karın etkisi altında kalmış olan yavru köpeklerin durumunu gören ekipler, insani bir yaklaşımla onları araca aldı. Ardından, Özel İdare tesislerinde sıcak bir ortam sağlayarak, yavru köpeklerin kendilerine gelmelerine yardımcı oldular. Ekipler, duyarlılıklarını yiyecek ve süt ile göstererek, yavruların karınlarını doyurdular.

Bu örnek davranışın ardından, yavru köpekler Ardahan Hayvan Barınağı'na teslim edildi. Özel İdare ekiplerinin sergilediği insan sevgisi ve hayvan haklarına duyulan saygı, sadece kış şartlarına karşı değil, aynı zamanda insanlığa ve canlılara karşı sorumluluklarını da hatırlatarak takdir topladı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.