Av tüfeğiyle yanlışlıkla kendini vuran çoban öldü

Av tüfeğiyle yanlışlıkla kendini vuran çoban öldü
Av tüfeğiyle yanlışlıkla kendini vuran çoban öldü

Erzincan'ın Çayırlı ilçesi Büyükyayla köyünde meydana gelen talihsiz bir olayda, sırtına astığı av tüfeğinin düşmesi ve kendiliğinden ateş alması sonucu vücuduna kurşun isabet eden çoban hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, çoban Cemal Aldemir, sırtına astığı av tüfeği ile birlikte yere düştü. Düşme sonucu kendiliğinden ateşlenen tüfek, Aldemir'in bacağına isabet etti ve ağır yaralanmasına neden oldu. Olayı fark eden çevredekilerin hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine hızla ulaşıldı.

Bacağındaki atardamarı vuran kurşun nedeniyle yoğun kan kaybeden Aldemir, ilk olarak Çayırlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan sabah saatlerinde Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Aldemir, yaşam mücadelesini kaybetti.

Bu acı olay, av tüfeği güvenliği konusundaki önlemlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Olayın ardından Aldemir'in yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasının önemini vurguladılar.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.