Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Anne-Oğul Katledildi

Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Anne-Oğul Katledildi
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir arazi anlaşmazlığından kaynaklanan korkunç olayda, Cemal Y. adlı şahıs, tartıştığı dini nikahlı karısı Gülhan Korkmaz ve kadının önceki evliliğinden olan oğlu Kasım Akkurt'u tabanca ile vahşice öldürdü.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi'nde meydana gelen dehşet verici olayda, arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir tartışma, cinayete dönüştü. İddiaya göre, Cemal Y. (58), arazisini üzerine geçirdiği eşi Gülhan Korkmaz (50) ve kadının önceki evliliğinden olan oğlu Kasım Akkurt (26) ile gece geç saatlerde çıkan bir tartışma sırasında tabanca kullanarak acımasızca saldırdı.

Anne ve Oğlu Acımasızca Katledildi

arazi-anlasmazligi-kanli-bitti-anne-ogul-oldu-1707817592-8011.webp

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan anne-oğulu Şehir Hastanesi'ne yetiştirdi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Gülhan Korkmaz ve oğlu Kasım Akkurt hayatını kaybetti.

dini-nikahli-koca-dehset-sacti-anne-ogul-oldu-4-16848106-amp.jpg

Katil zanlısı Cemal Y., kaçtıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Cenazeler, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.