5'inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

5'inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti
5'inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir apartmanın 5'inci katından düşen 15 yaşındaki Iraklı çocuk, hastaneye kaldırıldığı halde tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olay, İpekyolu ilçesinin Bahçıvan Mahallesi'nde bulunan Çağdaş Sokak üzerindeki bir apartmanda yaşandı. 15 yaşındaki çocuk, ailesi ile birlikte konakladıkları apartmanın 5'inci katından düştü.

Olayın hemen ardından sağlık ekiplerine haber verildi ve olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, genç çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra hızla Lokman Hekim Van Hastanesi'ne ambulansla kaldırılan çocuk, burada yapılan yoğun tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Çocuğun isminin henüz öğrenilemediği bildirildi.

Çarpıcı bir şekilde, olay sırasında çocuğun anne ve babasının evde olmadığı öğrenildi. Bu durum, olayın nasıl ve neden gerçekleştiği konusunda soruları beraberinde getiriyor. Yetkililer, çocuğun nasıl düştüğünü ve olayın tüm yönlerini aydınlatmak için soruşturma başlattılar.

Bu trajik olay, apartmanın sakinlerini ve çevredekileri dehşete düşürdü. Çocuğun ailesi ve sevdiklerine derin üzüntülerini ifade eden mahalle sakinleri, olayın aydınlatılması için yetkililere çağrıda bulundu. Olayın hemen ardından başlatılan soruşturma hâlâ devam ediyor. (İLKHA)

aw942406-01-1.jpg

5'inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.