Millet vekili Bülent Kaya, Tunceli'de Vatandaş ve Esnaf İle Bir Araya Geldi

Saadet Partisi'nin STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirdiği "Millet-Vekili Buluşması" programı çerçevesinde partinin Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Tunceli'de önemli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Kaya, ardından FEDAŞ işçileri ile görüşerek Tunceli'nin elektrik sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Tuncelililerin talep ve beklentilerini dinleyen Kaya, şehrin sorunlarına dair görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Kaya'nın ziyaretlerinin en anlamlı duraklarından biri ise Tunceli Cem Evi oldu. Burada Alevi Dedelerle bir araya gelen Kaya, cem evi hakkında ayrıntılı bilgi aldı ve Cem Evi'ni yakından inceledi.

Kaya'nın Tunceli programı çarşı ziyaretiyle devam etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Kaya, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Ayrıca şehirdeki bazı kıraathaneleri ziyaret eden Saadet Partisi İstanbul Milletvekili, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların gündemine dair fikirlerini alarak, onlara parti politikaları ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

"Millet-Vekili Buluşması" programı, milletvekilleri ile vatandaşları doğrudan bir araya getirerek, sorunların ilk ağızdan dinlenmesini ve çözüm önerilerinin paylaşılmasını amaçlıyor. Saadet Partisi'nin bu tür etkinliklerle halkla daha iç içe olmayı hedeflediği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TUNCELİ Haberleri