HÜDA PAR Ankara İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, il teşkilatıyla esnaf ziyaretinde bulundu. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın seçilmesi için esnaftan destek istedi.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, Başkan Yardımcısı Reşat Uşar, Sincan İlçe Başkanı Yılmaz Akgül ve il yönetiminden bir heyet ile birlikte Ankara'nın Sincan ilçesindeki esnafları ziyaret etti. 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı seçmesi için destek beklediklerini ifade eden Karaarslan, CHP'nin boş yere çalıştığını, halkın zaten Erdoğan'ı destekleyeceğini söyledi.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, Sincan ilçesindeki esnafları ziyaret ettikleri sırasında, samimi bir ortamda sohbet etti. Ziyaretler sonrasında basına açıklamada bulunan Karaarslan, "Ankara İl Teşkilatı olarak arkadaşlarımızla birlikte 2'nci tur seçimleri noktasında halk ve esnafımızdan destek istemek için bugün Ankara Sincan ilçesindeyiz." dedi.

Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı yeniden seçeceğine olan inançlarını dile getiren Karaarslan,"Ülkenin yeniden kaderinin tayin edilmesi noktasında bu hafta sonu yapılacak seçimler çok önemlidir. Görüştüğümüz esnafın neredeyse çoğunluğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme konusunda kararlarını vermiş durumda." şeklinde konuştu.

Karaarslan ayrıca, CHP'nin çalışmalarının artık gereksiz olduğunu, halkın başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiğini ve Kılıçdaroğlu'na destek veren insanların bile Erdoğan'ı destekleyeceklerini belirtti. Karaarslan, "Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP ekibinin bir çalışma yapmasına gerek yok. Çünkü halk onlardan ümitlerini kesmiş durumda. Bu iş artık bitmiştir. Halk sizi sandığa gömecek." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri