Ankara'da Altyapı Sorunlarına Çözüm Gerekiyor

Son günlerde Ankara’da yağan yağmurdan dolayı sıkıntılar çektiklerini dile getiren Ankaralılar, Ankara’nın alt yapı sorunu olduğunu dile getirerek belediyenin bir an önce çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Ankara, son zamanlarda etkili olan dolu ve yağmurdan dolayı bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı. Bazı bölgelerde, yağmur sele dönüştü ve araçların ilerlemesi güçleşti.

Ankaralılar, son yağmurların etkilerini dile getirdiler.

“Belediye, alt yapı sorunumuza bir çözüm bulamadı”

Zeki Akdeniz

Zeki Akdeniz, Ankara'da bir işletme sahibi olan, "Her yağmurda bulvarlarımız ve sokaklarımız sular altında kalıyor. Dükkanlarımız sular altında kalıyor. Belediyeye alt yapı sorunumuza bir çözüm bulamadıkları için müracaat ettik. Yaptıkları tek şey asfaltı yükseltmek oldu, böylece sular dükkanlara giriyor. Artık bir çözüm bekliyoruz. Dilekçemize yanıt alamadık. İzgaramız yok” dedi.

“Yağmurlarda motor sürerken sürekli düşme ve kazaları engelleyemiyoruz”

Mücahit Gözelceoğlu

Mücahit Gözelceoğlu ise motosiklet kuryesi ve yağmurdaki alt yapı sorunlarından dolayı güçlük çektiğini belirterek, "Altyapı sorunları nedeniyle motor sürerken sürekli düşme ve kaza riski yaşıyoruz. Yaptığımız iş zor. Yolların bir an önce düzeltilmesi gerekiyor." dedi.

“Gerçekten sıkıntılar yaşıyoruz”

Esma Şahin

Esma Şahin, Ankara'da yağmurdan dolayı sık sık sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "Son bir ayda, Ankara'da meydana gelen yağmurlardan dolayı yollarda sel ve baskınlar meydana geldi. Dükkanlar sular altında kaldı. Halk olarak ulaşımda güçlük çekiyoruz. Belediyenin derhal bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor. Vatandaşlar olarak gerçekten zor durumdayız. Belediyeye dilekçe verdiğimiz halde bir çözüm yolu bulamadık." dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri