Tuncelili Harita Mühendisi Taylan Bakuş Hayatını Kaybetti

Tuncelili Harita Mühendisi Taylan Bakuş Hayatını Kaybetti
Tunceli'nin Yetenekli Harita Mühendisi Taylan Bakuş, Almanya'da Geçirdiği Tren Kazasında Hayatını Kaybetti.

Tunceli'nin yetenekli harita mühendislerinden biri olan Taylan Bakuş, Almanya'nın Koblenz kentinde geçirdiği tren kazasında hayatını kaybetti. 40 yaşındaki Bakuş'un naaşı, Almanya'daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Tunceli'ye getirilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Almanya'nın Frankfurt şehrinde ikamet eden ve harita mühendisliği alanında başarılı çalışmalara imza atan Taylan Bakuş, Koblenz kentinde raylarda çalışırken meydana gelen elim tren kazasında hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından Alman polisi soruşturma başlatırken, Bakuş'un naaşı otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Yaylacık (Maskan) köyüne getirilecek ve burada toprağa verilecek.

Tunceli'nin sevilen isimlerinden biri olan Bakuş'un vefatı, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Türkiye'de ve Almanya'da birçok projede emeği geçen Taylan Bakuş'un kaybı, hem meslektaşları hem de sevenleri tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerken, Bakuş'un harita mühendisliği alanındaki katkıları unutulmayacak.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.