Tunceli’de Yüksek Kesimler Kar Yağışıyla Kaplandı

Tunceli’de Yüksek Kesimler Kar Yağışıyla Kaplandı
Tunceli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar yaşanırken, yetkililer vatandaşları olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Kar Yağışı Trafiği Olumsuz Etkiliyor

Meteorolojinin uyarısının ardından Tunceli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Pülümür, Ovacık, Nazımiye, Mazgirt ve Hozat ilçelerindeki yüksek bölgeler beyaza büründü. Yağışın etkisiyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşanıyor.

kar-yagisi-etkili-olmaya-baslandi.jpg

Yetkililer Vatandaşları Uyarıyor

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Meteoroloji yetkilileri, yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen yağışın yanı sıra, ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, kar yağışı ve tipi gibi risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Vatandaşlar, olası tehlikelere karşı tedbirli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.

kar-yagisi-etkili-olmaya-baslandiii.jpg

Tedbir Almadan Dışarı Çıkmayın

Tunceli'de etkili olan kar yağışıyla birlikte, vatandaşların dikkatli olması ve olası risklere karşı tedbirli davranması önem taşıyor. Meteorolojinin uyarılarına kulak vererek, güvenliğiniz için gerekli önlemleri almayı unutmayın.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.