DEM Parti Temsilcileri Dersim Tanıtım Standında İstanbul'da

DEM Parti Temsilcileri Dersim Tanıtım Standında İstanbul'da
 hozathaber.com Muhabiri
Dersim Tanıtım Günleri'nde DEM Parti Standına Yoğun İlgi Gösterildi.

DEM Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hıdır Belice ile Tunceli Ziraat Odası Başkanı Süleyman Uluç, "Dersim Tanıtım Günleri" etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen stantlar arasında yer alan DEM Parti standını ziyaret etti.

dersim-tanitim-gunlerinde-dem-parti.jpg

Ziyaret sırasında DEM Parti temsilcileri, Dersim'in zengin kültürel mirasını ve özgün özelliklerini tanıtmak amacıyla oluşturulan standı inceledi. Milletvekili Ayten Kordu, Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hıdır Belice ve Tunceli Ziraat Odası Başkanı Süleyman Uluç, standın detaylı bir turunu gerçekleştirerek, Dersim'in eşsiz doğal güzelliklerinden, kültürel zenginliklerinden ve tarımsal faaliyetlerinden bahsettiler.

DEM Parti temsilcileri, ziyaretleri sırasında Dersim'in tanıtımına katkı sağlamak ve İstanbul'daki etkinlik katılımcılarına bölgenin potansiyelini göstermek adına çeşitli bilgilendirici materyalleri de paylaştı. Ayrıca, Dersim'e özgü el sanatları ürünleri ve yöresel lezzetlerin de tanıtıldığı stant, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

dem-parti-dersim-tanitim-gunlerinde.jpg

Ziyaret sırasında DEM Parti temsilcileri, Dersim'in tarihine, kültürüne ve ekonomisine vurgu yaparak, bölgenin öne çıkan özelliklerini vurguladılar. Standın ziyaretçilere Dersim'i daha yakından tanıma fırsatı sunduğu belirtilirken, DEM Parti'nin bu etkinlik aracılığıyla Dersim'in bilinirliğini artırmaya yönelik çabalarına vurgu yapıldı.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.