YouTuber "Mondi"nın Talihsiz Kazası: McLaren Senna'ya Çarpış!

YouTuber "Mondi"nın Talihsiz Kazası: McLaren Senna'ya Çarpış!
 hozathaber.com Muhabiri
YouTuber Edmond "Mondi" Barseghian olduğu iddia edilen bir kişi, 1,3 milyon dolarlık McLaren Senna ile gösteriş yapmaya çalışırken duvara çarptı.

ABD'de yaşanan son olayda, iddiaya göre YouTuber Edmond "Mondi" Barseghian'ın kontrolündeki 1,3 milyon dolarlık McLaren Senna, gösteriş yaparken duvara çarptı. Süper arabalarla yapılan hız denemelerinin ve gösterişli hareketlerin talihsiz sonuçlarına bir yenisi daha eklendi.

Kaliforniya'daki Ventura Bulvarı'nda meydana gelen kazada, 1,3 milyon dolarlık McLaren Senna'nın ciddi bir şekilde hasar gördüğü bildirildi. Reddit'te paylaşılan bir gönderide, aracın önce yolda zikzaklar çizdiği, sonra hızla ilerlediği ve sonunda duvara çarptığı görüntüler paylaşıldı.

amerika-da-bir-adam-sov-yapayim-derken-milyon-dolarlik-mclaren-senna-yi-perte-cikardi-1714410466.webp

Kazayı yapan kişinin YouTuber Edmond "Mondi" Barseghian olduğu iddia ediliyor. Reddit'te yapılan bir paylaşıma göre, aracın direksiyonunda Mondi'nin olduğu belirtiliyor. Mondi, geçtiğimiz yıl bir Hummer'ı pert ettiği video ile tanınıyordu ve yeni aldığı McLaren Senna'nın benzer bir kazaya karıştığı belirtiliyor.

McLaren Senna'nın tamamen pert olması pek olası görünmese de, aracın ciddi bir tamir masrafı gerektireceği kesin. Karbon fiber monokokunun da hasar alması durumunda, tamir masrafının yüzbinlerce dolara ulaşabileceği ifade ediliyor.

Araç Kazalarının Önlenmesi İçin Dikkat

Son zamanlarda sürekli olarak karşımıza çıkan araç kazaları, dikkat ve özenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Umarız bu tür olaylar, insanların daha dikkatli olmaları için birer ders niteliği taşır.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.