Malatya’da Uyuşturucu Operasyonlarında 4 Kişi Tutuklandı

Malatya’da Uyuşturucu Operasyonlarında 4 Kişi Tutuklandı
Malatya polisi farklı mahallelerde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında toplamda 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda yüklü miktarda sentetik ecza maddesi, metamfetamin ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, şüpheliler tutuklandı.

Malatya'da polis, şehir genelinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında toplamda 4 kişiyi gözaltına aldı. 23 Şubat'ta Hacı Abdi Mahallesi'nde gerçekleştirilen fiziki takiple, K.A. isimli şahsın ikamet ve aracında yapılan aramada 11 bin 652 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Aynı gün İnönü ve Başharık Mahallelerinde yapılan sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda H.İ.B. ve B.S. isimli 2 şahsa yönelik iki ayrı ikamet aramasında ise 17,15 gram Metamfetamin maddesi, 571 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjöre takılı vaziyette 2 adet 9.19 mm çapında fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 13 bin 340 TL nakit para ele geçirildi.

malatyada-uyusturucu-operasyonlari-4-tutuklama-9b59e0c4.jpg

Ayrıca, 24 Şubat'ta Başharık ve İnönü Mahallelerinde yapılan ikamet aramalarında iki parça halinde 69,34 gram metamfetamin maddesi, 361 adet sentetik ecza maddesi ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Söz konusu operasyonlarda gözaltına alınan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.