Yunus Emre Bulvarı'nda Can Alıcı Kaza: Yaşlı Adam Otomobilin Çarpmasıyla Yaşamını Yitirdi

Yunus Emre Bulvarı'nda Can Alıcı Kaza: Yaşlı Adam Otomobilin Çarpmasıyla Yaşamını Yitirdi
Yaşlı Adamın Hayatına Son Veren Kaza: Elazığ'da Otomobil Çarpmasıyla Kaybettik

Elazığ'da yaşanan acı bir kaza sonucu otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan 81 yaşındaki Haydar Atan, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, dün Yunus Emre Bulvarı'nda gerçekleşti.

İhlas Haber Ajansının servis ettiği habere göre Karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, Y.C. idaresindeki 34 PR 9572 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Haberin alınması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı Haydar Atan, hemen ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Ancak, yaşlı adamın hayatını kurtarmak için yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma sürdürülüyor. Polis ekipleri, olayın şokunu yaşayan taraflardan ifadeler alarak, kaza sebeplerini aydınlatmaya çalışıyor. Yaşlı adamın ailesine başsağlığı dilerken, kaza anının netleştirilmesi için ilgili birimlerin soruşturmasının devam ettiği belirtildi. Bu tür trajik olaylar, sürücülerin daha fazla dikkatli olması ve yayaların güvenliğini sağlamak adına trafik kurallarına uymaları gerekliliğini bir kez daha ön plana çıkarıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.