Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında, Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında, Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Elazığ'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmada 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise silahlar ve uyuşturucu maddeler ele

Torbaçılar Hedef Alındı: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Elazığ'da, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Bu operasyonda, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmada 4 şüpheli gözaltına alındı.

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi: Detaylı Aramalarda Bulundu

İlke Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Şüphelilerin üst ve ikamet aramalarında, dikkat çekici miktarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 20 adet fişek ve tabanca yapımında kullanılan çeşitli malzemeler, 1 adet pompalı tüfek ve 22 adet kartuş bulundu. Ayrıca, 14 bin 434 adet sentetik ecza maddesi, 29,42 gram Metamfetamin maddesi ve 9,65 gram esrar maddesi ile 2 adet hassas terazi de ele geçirildi.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi: 3 Tutuklama, 1 Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakıldı

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şüphelilerin yargılanması süreci devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.